Майкл Джексон заповідав свої гроші матері і дітям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майкл Джексон заповідав свої гроші матері і дітям

Казна та Політика
338
Оприлюднено заповіт Майкла Джексона, в якому співак залишив весь свій статок матері Кетрін, трьом дітям і добродійним організаціям. При цьому він нічого не залишив братам, сестрам, батьку і колишнім дружинам, повідомляє видання The Daily Mail.
13-річний Принц, 12-річна Періс і 8-річний Принц Майкл II на прізвисько "Бланкит "отримають по 33 мільйони доларів, проте повністю розпоряджатися своїми грошима зможуть після досягнення 40 років. Ставши повнолітніми, вони зможуть призначити керівника фондами, а після досягнення 30 років - витратити одну третину спадку.
Що стосується 80-річної матері співака - Кетрін, то їй належить 40% статку, тобто близько 99 мільйонів доларів. Решту 20 % Майкл Джексон залишив для добродійності.
В теперішній час Кетрін Джексон отримує близько 80 тисяч доларів на місяць, аби оплачувати харчування, одяг і навчання дітей Джексона. Передбачувана біологічна мати дітей співака Деббі Роу відмовилася від батьківських прав на Періс і Принца Майкла за 4 мільйони доларів влітку минулого року.
Як зазначає видання, співак залишив без спадку своїх п'ятьох братів, знаменитих сестер, батька і колишніх дружин Деббі Роу і Лізу-Марію Преслі. "Мати і діти Джесона були найбільш близькими людьми в його житті, тому він хотів бути упевненим, що після його смерті у дітей буде міцне майбутнє", - прокоментувало заповіт джерело з оточення родини співака в інтерв'ю News of the World.
Король поп-музики Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року від зупинки серця в результаті передозування ліків. Він був похований на кладовищі Forest Lawn в околицях Лос-Анджелеса.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас