"Приватбанк" посилив правила обміну валют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Приватбанк" посилив правила обміну валют

Валюта
15193
У найбільшій фінустанові країни - "Приватбанку" - клієнтові, який побажав обміняти валюту, окрім самої суми потрібно надати касирові свій номер мобільного телефону. Без цього касир не зможе обміняти валюту, повідомляє видання "Дело".
Процедура виглядає таким чином: клієнт надає номер телефону касирові, той забиває його в базу, після чого на телефон приходить код. Клієнт говорить цей код касирові. Після цього на телефон клієнта приходить повідомлення про курс обміну і грошові кошти, які йому повинен був віддати касир. Правда, повідомлення приходить не до операції конвертації, а після.
В головному офісі банку видання повідомили, що збирають номери, аби відновити свою базу клієнтів, а потім надавати їм широкий спектр послуг безпосередньо за допомогою мобільного зв'язку.
"Це йде ідентифікація клієнтів для оновлення бази даних. Ми зараз закінчуємо створення єдиної бази своїх клієнтів в тому технологічному вигляді, який дозволить клієнтові здійснювати операції, не йдучи до банку. І телефон є одним з головних ідентифікаторів клієнта", - пояснює прес-секретар "Приватбанку" Олег Серга.
За його словами, банк зараз також оновлює базу фотографій своїх клієнтів.
Співробітники фінустанови також пояснюють збір номерів мобільних телефонів клієнтів боротьбою із шахрайством. Окрім цього, можливо, на телефон приходитиме розсилка курсів валют в разі, якщо курс сильно змінюватиметься або ж будуть якісь акції з обміну валюти.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас