Apple перетворить iPhone у ТВ-приставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple перетворить iPhone у ТВ-приставку

326
Компанія Apple випустить ТБ-приставку на базі смартфону iPhone наступного покоління, пише Engadget із посиланням на анонімні джерела, близькі до компанії
Новий пристрій в рамках платформи Apple TV зможе відтворювати відео стандарту високої чіткості Full HD 1080p, яке завантажуватиметься в потоковому режимі з видалених серверів Apple. При цьому компанія передбачає можливість відтворювати відео, що зберігається на безпровідному пристрої зберігання Time Capsule.
Приставка працюватиме на базі чіпа Apple A4 і володітиме 16 гігабайтами флеш-пам'яті. Вона матиме лише один порт - для виведення зображення на зовнішній екран. Також, судячи із підтримки Time Capsule, в неї буде вбудований модуль Wi-Fi.
Пристрій, яке є "iPhone без екрану", продаватиметься за ціною 99 доларів. Джерело Engadget повідомляє, що пристрій не буде представлений на червневій конференції WWDC, яка буде повністю присвячена презентації нового iPhone. В той же час він повідомив, що роботу над приставкою Apple розпочала задовго до презентації компанією Google своєї ТБ-приставки Google TV.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас