Apple почала міжнародні продажі планшетного компьютера iPad — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple почала міжнародні продажі планшетного компьютера iPad

Казна та Політика
467
Американська Apple почала міжнародні продажі планшетних комп'ютерів iPad, повідомило агентство Bloomberg.
В п'ятницю офіційні продажі iPad стартували в дев'яти країнах - Австралії, Канаді, Франції, Німеччині, Італії, Японії, Іспанії, Швейцарії та Великобританії.
Досі придбати iPad можна було лише в США, де він почав продаватися 3 квітня. За перший місяць після виходу комп'ютера на ринок Apple реалізувала більше 1 млн пристроїв, повідомляла компанія.
Вартість iPad в країнах Європи стартує від 499 євро ($615).
Як повідомлялося раніше, в квітні Apple відклала випуск планшетних комп'ютерів iPad на міжнародні ринки на місяць - до кінця травня у зв'язку з величезним попитом на ці пристрої в США.
Строки початку продажів iPad в РФ не відомі. "Точна дата ще не визначена, можливо, iPad з'явитися в Росії в кінці липня - початку серпня", - повідомила "Інтерфакс" представник "Євромережі" Ульяна Смольська. За її словами, вартість планшетного комп'ютера доки не відома, але в даний час "Євромережа" вже приймає на своєму сайті попередні замовлення на iPad.
Apple розглядає iPad як представника нової категорії електронних пристроїв, що займають проміжну позицію між смартфонами і ноутбуками і дозволяють користуватися Інтернетом, читати книги, грати в комп'ютерні ігри і дивитися відео, а також виконувати інші завдання.
iPad має екран з діагоналлю 9,7 дюйма, важить близько 700 грамів, його мінімальна ціна в США перевершує вартість дешевих ноутбуків - $499. Верхня цінова планка для моделей iPad складає $829 за рахунок додавання низки функцій, таких, наприклад, як високошвидкісний Інтернет 3G.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас