АМКУ оштрафував декілька підприємств за порушення конкурентного законодавства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ оштрафував декілька підприємств за порушення конкурентного законодавства

Казна та Політика
213
Антимонопольний комітет України (АМКУ) оштрафував кілька підприємств за порушення конкурентного законодавства, повідомляє прес-служба комітету.
Зокрема, Чернівецьке обласне відділення комітету оштрафувало ТОВ "Оптіма-Трейд" на 10 тис. грн. за неподачу інформації у встановлений законодавством термін.
Кіровоградське обласне відділення комітету оштрафувало ЗАТ "Креатив" на 7 тис. грн. за неподачу інформації у встановлений законодавством термін.
Чернівецьке обласне відділення комітету оштрафувало ПП "Пантеон" на 3 тис. грн. за надання інформації в неповному обсязі у встановлений законодавством термін.
Чернівецьке обласне відділення комітету оштрафувало ПВКП "Тулон" на 2,65 тис. грн. за неподачу інформації у встановлений законодавством термін.
За надання недостовірної інформації Чернівецьке обласне відділення комітету оштрафувало ТОВ "Фармацевтична фірма "Центр-Буковина" на 2,45 тис. грн.
Кіровоградське обласне відділення комітету оштрафувало ТОВ "Трансдорсервісплюс" на 2 тис. грн. за неподачу інформації у встановлений законодавством термін.
Також за неподачу інформації у встановлений законодавством термін Чернівецьке обласне відділення комітету оштрафувало ТОВ "Українська гірничо-металургійна компанія - Буковина" на 1 тис. грн..
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас