Правління Ощадбанку контролює якість обслуговування Пенсійного фонду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Правління Ощадбанку контролює якість обслуговування Пенсійного фонду

Фондовий ринок
108
Правління Ощадбанку на своєму засіданні розглянуло питання “Про хід виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12 вересня 2002 р. № 1349 “Про заходи щодо підвищення ефективності управління фінансами пенсійного забезпечення”.
На підставі ретельного аналізу роботу центрального апарату та установ Державного ощадного банку України в Автономній Республіці Крим, м. Севастополі, Волинській і Чернівецькій областях, які з 1 жовтня 2002 року розпочали розрахунково-касове обслуговування органів Пенсійного фонду України, визнано задовільною. У зазначених регіонах на обслуговування до держбанку загалом переведено 68 установ фонду. Для них банком відкрито 295 спеціальних рахунків, на які надходять кошти Пенсійного фонду від страхового збору та інших надходжень. Претензій до банку фонд не має.
Правління зобов’язало відповідні підрозділи центрального апарату Ощадбанку, а також начальників Житомирського, Закарпатського, Івано-Франківського, Кіровоградського, Рівненського, Сумського та Тернопільського облуправлінь банку забезпечити якісне й оперативне розрахунково-касове обслуговування органів Пенсійного фонду України, яке в цих регіонах згідно з графіком розпочнеться з 1 грудня поточного року. Персональну відповідальність за це покладено на керівників та головних бухгалтерів місцевих установ Ощадного банку України.
Голова правління Ощадбанку Анатолій Шаповалов наголосив, що топ-менеджмент банку постійно контролюватиме хід виконання постанови Кабінету Міністрів України щодо підвищення ефективності управління фінансами пенсійного забезпечення. “Такий підхід, - переконаний він, - задовольнить усіх, бо нікому не хочеться бути звинуваченим у безвідповідальності. Велика відповідальність – ось та ціна, яку Ощадний банк платить за право обслуговувати рахунки Пенсійного фонду України та його регіональних установ”.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас