Evraz Group заявляє про непричетність до можливої купівлі ММК ім. Ілліча — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Evraz Group заявляє про непричетність до можливої купівлі ММК ім. Ілліча

Фондовий ринок
338
Російська гірничо-металургійна промислова група Evraz Group заявляє про непричетність до можливої купівлі Маріупольського металургійного комбінату ім. Ілліча (Донецька область).
Про це Українським Новинам повідомив віце-президент Evraz Group зі зв'язків із громадськістю Олексій Агуреєв.
"Ми не маємо жодного стосунку до подій навколо ММК ім. Ілліча", - сказав він.
Агуреєв підкреслив, що вважає заяви про нібито причетність Evraz Group до можливої купівлі ММК ім. Ілліча, які з'являються в ЗМІ, інспірованими ворожими до групи структурами.
Як повідомляло агентство, ММК ім. Ілліча заявив про захоплення невідомими "Української реєстраційної компанії" (Київ), що здійснює ведення реєстрів акцій комбінату й компанії "Ілліч-Сталь", якій належать близько 90% акцій ММК ім. Ілліча.
26 травня представник компанії Formigos Holdings Ltd (Кіпр) Борис Подільський заявив про опосередковану купівлю російською фінансово-промисловою групою 100% акцій компанії "Ілліч-Сталь", потім кілька ЗМІ припустили, що до цих подій може бути причетний Evraz Group.
У свою чергу голова правління комбінату Володимир Бойко заявив про незмінність структури акціонерів комбінату й назвав брехнею повідомлення про його продаж.
ММК ім. Ілліча спеціалізується на виробництві листового прокату, залізорудного агломерату, передільного чавуну, литих і катаних слябів, безшовних і зварених труб і газових балонів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас