Укрексімбанк впроваджує МПС Maestro на ХК "Луганськтепловоз" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк впроваджує МПС Maestro на ХК "Луганськтепловоз"

Фондовий ринок
87
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" розпочав впровадження "зарплатного" проекту з використанням міжнародних платіжних карток Maestro на провідному вітчизняному виробнику тепловозів ХК "Луганськтепловоз" (м. Луганськ).
У межах проекту передбачається емітувати понад 7500 карток Maestro. Для забезпечення потреб робітників підприємства у готівкових коштах, на прохідних заводу буде встановлено два банкомати загального доступу. Крім того в м. Луганську функціонує ще чотири банкомати Укрексімбанку, що створює зручну для клієнтів мережу пунктів, де можна отримати готівку за міжнародними платіжними картками.
Картки Maestro емітуються у межах платіжної системи MasterCard International та поряд із картками VISA Electron широко використовуються для впровадження "зарплатних" проектів на підприємствах та організаціях.
Укрексімбанком накопичено значний досвід впровадження "зарплатних" карткових проектів. Серед клієнтів, які вже скористалися такими послугами, є компанії з кількістю працюючих понад 10 000 осіб.
Станом на 01.11.2002 Укрексімбанк емітував більше 90 000 міжнародних платіжних карток та встановив на території України 116 банкоматів.
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом, яка надає своїм клієнтам повний перелік банківських послуг та має відділення і представництва у всіх регіонах України. З 1996 року Укрексімбанк – принциповий член міжнародних платіжних систем VISA Int. та MasterCard Int., а з 1998 року – розрахунковий банк MasterCard Int. в Україні.
ХК "Луганськтепловоз" – одне з найбільших підприємств України з виробництва залізнодорожних тягових транспортних засобів. Серед продукції ХК "Луганськтепловоз" – магістральні та маневрові тепловози, дизель- та електропотяги, трамвайні вагони. Тепловози, вироблені підприємством, працюють на сьогодні у 12 країнах Європи, Азії, Африки та Латинської Америки.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас