Литвин: Закон про підвищення акцизів на тютюн, алкоголь і бензин депутати зможуть відкоректувати 1 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин: Закон про підвищення акцизів на тютюн, алкоголь і бензин депутати зможуть відкоректувати 1 червня

Казна та Політика
530
Прийнятий Верховною Радою закон про підвищення акцизів на тютюн, алкоголь і бензин народні депутати зможуть відкоректувати на засіданні 1 червня, повідомив голова Верховної Ради Володимир Литвин.
"Я заслуховував попередню доповідь, попередню інформацію головного науково-юридичного управління (Верховної Ради – ред.), і там є такий момент, що по одній і тій же поправці були два голосування і обидва позитивні. Виникає різнобій - це потребує відповідних уточнень", - повідомив він на брифінгу в середу в Києві.
При цьому спікер уточнив, що детальніше це питання буде відпрацьовано після того, як документ буде остаточно доопрацьований в комітеті Верховної Ради з питань фінансової і податкової політики, надійде в головне юридичне управління парламенту.
Спікер підкреслив, що станом на вівторок, 25 травня, включно, цей закон в апарат парламенту не надійшов.
"Я вважаю, що у вівторок потрібно буде його проголосувати, оскільки на мене тиснуть, щоб якнайшвидше я подавав цей закон на підпис", - відзначив В.Литвин.
В той же час, він підкреслив, що закон "має бути повністю звірений із стенограмою, і відповідати результатам розгляду в сесійному залі Верховної Ради України".
Засідання Верховної Ради відбудуться наступного тижня з вівторка по п'ятницю.
Як повідомлялося, 20 травня Верховна Рада прийняла в цілому закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо оподаткування)". Документ ще не підписаний президентом України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас