Кінах: Бізнесу вдалося добитися від уряду компромісу щодо акцизів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінах: Бізнесу вдалося добитися від уряду компромісу щодо акцизів

Казна та Політика
241
Народний депутат України від Партії регіонів, голова Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах заявив, що влада і бізнес поступово налагоджують діалог. Про це повідомили в прес-службі Партії регіонів.
На думку А.Кінаха, підтвердженням цьому є врахування Верховною Радою пропозицій і зауважень промисловців і підприємців щодо Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо оподаткування)". Він відзначив, що цей документ є "необхідним у тяжкий момент виходу з економічної кризи, в умовах, коли доводиться шукати додаткові джерела для наповнення бюджету, аби виконати всі зобов'язання щодо соціальної підтримки і розвитку, які взяла на себе влада".
А.Кінах відзначив, що завдяки зусиллям ділового співтовариства в згаданому законопроекті вдалося добитися введення мораторію на підвищення ставок акцизного збору на тютюнові вироби до 2012 року, а також досягти компромісу стосовно ставок акцизного збору на тютюнові і винні вироби.
"Знайдено" баланс інтересів "у питанні встановлення ставок акцизного збору на вина (натуральні з додаванням спирту і міцні "кріплені"): із запропонованих Мінфіном 6 грн. за літр удалося понизити до 2 грн. Також за наполяганням ділового співтовариства в законопроекті прописана стаття, де уряду доручено підготувати і затвердити цільову програму протидії контрабанді підакцизної продукції", - підсумував парламентар.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас