Британський кабінет міністрів окупували мільйонери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський кабінет міністрів окупували мільйонери

Казна та Політика
384
В новому британському кабінеті міністрів налічується 18 мільйонерів, повідомляє ПРАЙМ-ТАСС.
Перший рядок "рейтингу" мільйонерів в уряді зайняв міністр транспорту Філіп Хеммонд, його статки оцінюються в 7,1 млн. фунтів стерлінгів. У 54-річного нового глави транспортного відомства велика частина багатства зароблена в компанії Castlemead, що займається продажем нерухомості, співзасновником якої він став в 1997 році. Сьогодні частка Хеммонда в компанії складає 85%.
На другому місці розмістилася Керолайн Спелман, міністр у справах довкілля. Її статки оцінюються в 5 млн. фунтів. 52-річна Спелман має маєток у містечку Соліхалл (графство Уест-Мідлендс) вартістю в 2 млн. фунтів.
Третій рядок "рейтингу" зайняв канцлер казначейства Джордж Осборн, який має в своєму розпорядженні 4,6 млн. фунтів. 39-річний Осборн володіє 15% часткою в родинному бізнесі, компанії Osborne & Little, що займається виробництвом шпалер. Саме підприємство оцінюється експертами в 12 млн. фунтів.
Що ж до нинішнього прем'єр-міністра Великобританії Девіда Кемерона, то він розмістився на шостій позиції з 3,4 млн. У його активі - бізнес з виробництва канцелярських товарів класу "люкс".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас