Мінекономіки має намір створити в Києві мережу громадських приймалень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінекономіки має намір створити в Києві мережу громадських приймалень

Казна та Політика
201
В Міністерстві економіки України планують створити в Києві громадські приймальні з метою вивчення проблемних питань і врахування громадської думки стосовно ефективності діяльності органів виконавчої влади, місцевого самоврядування столиці. Як повідомили в прес-службі Мінекономіки, про це міністр економіки Василь Цушко заявив під час спільного засідання Колегії Київської міської державної адміністрації і Мінекономіки.
З цією ж метою планується проводити разом з Київською міською і районними в місті Києві державними адміністраціями спільні прийоми громадян в районах столиці.
В Мінекономіки обіцяють, що на підставі матеріалів аналізу роботи громадських приймалень для жителів міста Києва, який щомісячно здійснюватиметься департаментом регіонального розвитку Міністерства економіки, будуть підготовлені пропозиції щодо вирішення проблемних питань, порушених жителями столиці.
Також В.Цушко має намір закріпити керівний склад Мінекономіки за відповідними районами міста Києва і житлово-експлуатаційними конторами столиці з метою сприяння ефективному соціально-економічному розвитку столиці.
Перший заступник голови КМДА Денис БАСС схвально оцінив пропозиції Міністерства і висловив готовність працювати в такому форматі, відзначається в повідомленні прес-служби Мінекономіки.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас