МВФ тисне на уряд Японії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ тисне на уряд Японії

Казна та Політика
648
Міжнародний валютний фонд (МВФ) чинить тиск на уряд Японії із продовження надійної фінансової програми з початку наступного року, включаючи і збільшення на 5% податку з продажів.
"При зростанні глобального контролю за державними фінансами необхідність швидкої і надійної фінансової перебудови стає критично важливою", - говориться в звіті МВФ по японській економіці. "Зміни у фінансовій системі повинні запроваджуватись у 2011 році, починаючись з поступового збільшення податку на вжиток, аби скористатися результатами циклічного відновлення".
Коментарі МВФ збільшують тиск на міністра фінансів Японії Наото Кана з метою деталізації зобов'язань із заборони бюджетного дефіциту країни в рамках стратегічного фінансового плану, очікуваного в наступному місяці.
Рейтингові агентства дали зрозуміти, що вони чекають пропозицій з урахуванням того, що державний борг Японії перевищує на 90% державний борг Греції, який запустив кризу в Єврозоні.
Посилення відновлення економіки Японії з її найгіршої післявоєнної рецесії має дати монетарній владі простір для зменшення витрат, - вважають у МВФ.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас