Саакашвілі встановив у своєму літаку рятувальну капсулу за 7 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі встановив у своєму літаку рятувальну капсулу за 7 млн

Казна та Політика
2191
Грузинські лейбористи звинуватили президента Грузії Михайла Саакашвілі в розтраті коштів із держбюджету. Як повідомив один із лідерів Лейбористської партії Грузії Іосеб Шатберашвілі, Саакашвілі так злякався трагічної загибелі президента Польщі Леха Качиньського, що обладнав свій літак сучасною системою катапультування вартістю в 12 млн сларі (близько $7 млн).
"Президент настільки зляканий після трагедії з Качиньським, що вмонтував в свій літак спеціальну капсулу. Отже народ може спати спокійно. Не приведи Господь, якщо з літаком президента станеться якийсь нещасний випадок, він зможе спуститися в капсулу, в таку, як ми всі бачили у фільмі "Борт номер один", як в літаку американського президента. Якщо з літаком станеться катастрофа, президент врятується", - розповів опозиційний політик.
Він також звинуватив грузинського президента у витраті бюджетних мільйонів на власний комфорт, розкіш і подорожі світом.
Нагадаємо, літак президента Польщі розбився 10 квітня в Смоленській області під Печерськом при заходженні на посадку в аеропорт "Північний". В аварії загинуло 96 людей, зокрема дружина Качиньського Марія, члени уряду Польщі, президент Національного банку Славомир Скшипек, екс-міністр оборони і кандидат в президенти Єжи Шмайдзіньськи, останній президент Польщі у вигнанні Рішард Качаровський, начальник генерального штабу Франтішек Гонгор, близько 50 депутатів Сейму.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас