ДПА: В рамках операції "Бюджет" анульовано свідоцтва більше 100 платників ПДВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДПА: В рамках операції "Бюджет" анульовано свідоцтва більше 100 платників ПДВ

Казна та Політика
915
В рамках операції "Бюджет" анульовано свідоцтва більше 100 платників ПДВ, повідомляє прес-служба ДПА у Львівській обл.
Вже більше місяця податківці проводять операцію "Бюджет", метою якої є пошук додаткових резервів наповнення бюджету за рахунок руйнування схем мінімізації та ухилення від сплати податків.
В рамках проведення цієї операції в ДПА у Львівській обл. організовано оперативний аналіз звітності платників податків, які потрапили до категорії високого ризику, з метою виключення випадків, що можуть свідчити про задіяння цих підприємств в схемах мінімізації сплати податків. В результаті вжитих заходів анульовано свідоцтва більше 100 платників ПДВ, розшукано посадових осіб близько 130 підприємств, в установчих документах яких були недостовірні дані щодо фактичного місцезнаходження їхніх юридичних адрес.
Крім цього, додатково до плану графіку-перевірок включено підприємства, які потрапили в поле зору податківців як несумлінні платники податків.
Результатом такої роботи стало порушення 2 кримінальних справи, зменшення заявленого до відшкодування ПДВ на суму понад 41 млн грн, додаткове донарахування до бюджету близько 2,3 млн грн, з яких уже надійшло більше 1,5 млн грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас