ЗМІ: Сбербанк РФ купує пансіонат під Ялтою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: Сбербанк РФ купує пансіонат під Ялтою

1040
Сбербанк РФ купує пансіонат "Мрія" в селищі Понизівка (Ялта, автономна Республіка Крим), повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" інформоване джерело.
"Сбербанк Росії купує пансіонат "Мрія" в 25 км. від Ялти", - повідомило агентству джерело.
В той же час президент-голова правління Сбербанку Герман Греф повідомив, що банк перебуває на завершальній стадії операції з покуки одного з крупних об'єктів в Криму, назву якого він не озвучив.
"Ми також завершуємо операцію з придбання одного з крупних об'єктів у Криму. Ми сподіваємося, що зробимо з нього найкращий зразок російських інвестицій у Крим протягом найближчих двох років", - повідомив президент-голова правління Сбербанку Герман Греф на VII російсько-українському діловому форумі в Києві у вівторок.
В прес-службі російського банку агентству "Інтерфакс-Україна" не прокоментували інформацію про майбутню покупку пансіонату "Мрія", відзначивши при цьому, що якщо така операція і була, то покупцем міг би виступати, швидше за все, дочірній банк в Україні.
Як повідомила агентству керівник служби маркетингу і PR "Дочірнього Банку Сбербанку Росії" (Київ) Оксана Алієва, "переговори про покупку пансіонату ("Мрія" – ред.) ще ведуться і як об'єкт для інвестицій розглядається не лише даний об'єкт, але й інші об'єкти".
Пансіонат "Мрія" є Дочірнім підприємством ТОВ "ГАРАНТ-СВ" (Сімферополь). 11-поверховий корпус пансіонату, введений в експлуатацію влітку 2002 року, розташований в парковій зоні в 25 км. від Ялти. Пансіонат розрахований на 280 місць і має власний пляж в 300 м від корпусу.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас