Діамантбанк успішно закінчив фінансування будівництва суднобудівним з-дом “Залів” чергового корпуса судна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Діамантбанк успішно закінчив фінансування будівництва суднобудівним з-дом “Залів” чергового корпуса судна

Кредит&Депозит
151
Діамантбанк, в межах співпраці з суднобудівним заводом “Залів” (м. Керч), успішно закінчив фінансування будівництва чергового корпуса судна багатоцільового використання на замовлення голландського концерну “Damen Shipyards Bergum”. Сума за кредитом, сплачена Діамантбанку заводом, складає 1,1 млн. доларів США.
Це друге судно дедвейтом 3850 тон, побудоване заводом “Залів” для відомого голландського концерну “Damen Shipyards Bergum”. Загалом програма передбачає будівництво чотирьох корпусів суден для цієї компанії. Фінансування серії здійснюється Діамантбанком спільно з ING Bank Ukraine у рівних частинах. Загальна сума кредитування програми складає 4,5 млн. доларів США. У січні 2003 року очікується завершення будівництва четвертого судна та остаточне завершення фінансування програми.
Співпрацюючи із заводом “Залів” з 1999 року, Діамантбанк вже профінансував виконання 12 суднобудівних контрактів з такими відомими компаніями як голландський концерн “Damen Shipyards Bergum”, IHDA Shipbuilding Service B.V.(Голландія), Macor Neptun GmbH (Німеччина).
Діамантбанк, орієнтуючись в своїй діяльності на співробітництво як з вітчизняними підприємствами так і з закордонними партнерами, пропонує всім своїм клієнтам якість обслуговування європейського рівня.
Діамантбанк (ліцензія НБУ №125 від 03.12.2001 р.) зареєстрований в листопаді 1993 року. За даними НБУ на 01.10.2002 р. чисті активи складають 340,79 млн. грн., балансовий капітал 103,04 млн. грн. Має філії в м. Дніпропетровськ та м. Кривий Ріг.
АБ “ING Bank Ukraine” є дочірнім банком ING Group і працює на ринку України з квітня 1998 року. Клієнтами банку є міжнародні та провідні вітчизняні компанії.
Завод “Залів” (м. Керч) заснований в 1938 році є одним з найбільших суднобудівних заводів України. Основна спеціалізація – будівництво середніх та багатотоннажних екологічних танкерів.
За матеріалами:
Діамантбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас