Сбербанк Росії обговорює можливість реалізації проекту соціальних карт в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сбербанк Росії обговорює можливість реалізації проекту соціальних карт в Україні

702
Сбербанк РФ пропонує реалізувати проект соціальних карт в Україні спільно з "Укрпоштою", повідомив президент-голова правління Сбербанку Герман Греф на VII російсько-українському діловому форумі в Києві.
"Ми запропонували українському уряду реалізувати проект електронної універсальної соціальної карти. Пропонуємо цей проект реалізувати спільно з "Поштою України", - сказав він.
Президент РФ Дмитро Медвєдєв висловив упевненість, що Україна обов'язково переходитиме до такого роду рішень, бо за ними майбутнє.
"Ми готові поділитися. Можливо, якийсь спільний продукт просувати", - сказав глава російської держави.
"Вочевидь, що в найближчій перспективі кожен житель і Росії, і України матиме відповідну карту. Потрібно просто платформу правильну визначити. Тому тут теж можна було б наші зусилля об'єднати", - додав Д.Медвєдєв.
Г.Греф підкреслив, що Сбербанк останнім часом оцінює ситуацію в Україні як позитивну. "Уряд України на сьогоднішній день, як ми бачимо, достатньою мірою повернутий обличчям до іноземних інвесторів", - додав він.
"Весь попередній період часу ми істотно обмежували ліміти на Україну через і складнощі економічного характеру і, прямо скажемо, політичну нестабільність. Зараз ми істотно розширили наші ліміти. На сьогоднішній день можна говорити про те, що наш дочірній банк в Україні практично не має обмежень по фінансуванню проектів", - сказав глава Сбербанку.
В числі підготовлюваних в даний час в Україні проектів Сбербанку він назвав участь у фінансуванні разом з "Росатомом" добудови енергоблоків на Хмельницькій АЕС. Крім того, за його словами, Сбербанк завершує операцію з придбання одного з крупних об'єктів в АРК. Його назву Г.Греф не розкрив.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас