Москва пропонує Києву розраховуватися в рублях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Москва пропонує Києву розраховуватися в рублях

Валюта
1336
Президент Росії Дмитро Медвєдєв запропонував українській стороні вивчити можливість взаємних розрахунків між Україною і РФ в національних валютах.
"Це дійсно актуальна річ. І я думаю, що нам з Україною потрібно подумати про зміцнення цієї складової в наших відносинах. Це в якийсь момент гарантує безпеку від складнощів з курсами євро і долара, а також інших резервних валют", - сказав він на 7-му українсько-російському економічному форумі в Києві.
Дмитро Медвєдєв також відзначив, що РФ зацікавлена в участі України в діяльності міжнародного фінансового центру, який буде створений в Москві.
"Ми працюємо над створенням міжнародного фінансового центру в Москві. Ми активно цим зайнялися. І я вже зустрічався з керівниками найбільших світових банків. Особисто цим займаюся. Ми б хотіли прискорити цей процес. Тому, ми були б раді бачити Україну в обговоренні цієї теми. Можливо, необхідно представити уповноваженого від імені України, який би працював з нами в рамках робочої групи зі створення такого центру. Ми зацікавлені в безпосередній участі наших сусідів у створенні такого центру", - сказав він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас