Заступник міністра туризму Греції пішла у відставку через чоловіка, який заборгував країні 5 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заступник міністра туризму Греції пішла у відставку через чоловіка, який заборгував країні 5 млн євро

839
Заступник міністра туризму Греції Ангела Гереку пішла у відставку після того, як в ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що її чоловік заборгував державі більше 5 млн у вигляді несплачених податків і штрафів, повідомила у вівторок британська телерадіокорпорація ВВС, передає "Нефть России".
Чоловік Гереку, популярний співак Толіс Воскопулос, заборгував державі мільйони євро. Крім того, з'ясувалося, що Воскопулос і його дружина протягом декількох років подавали до податкової служби спільні податкові декларації, повідомляє газета Elefterotipia.
Консервативні опозиціонери зажадали, аби уряд звільнив Гереку з моральних міркувань. Через декілька годин після цього вона сама подала у відставку. У заяві уряду Греції говориться, що Гереку, колишня кіноактриса, пішла у відставку, оскільки вона не хотіла, аби керівництво країни постраждало через скандал довкола її чоловіка.
Як повідомлялося раніше, безпрецедентна акція уряду Греції, в рамках якої будуть названі забезпечені люди країни, котрі підштовхнули її до боргової кризи шляхом ухилення сплати податків, стартувала на початку тижня.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас