Мер Полтави і його заступники підуть в неоплачувані відпустки з метою економії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мер Полтави і його заступники підуть в неоплачувані відпустки з метою економії

Казна та Політика
197
Мер Полтави і його заступники підуть в неоплачувані відпустки з метою економії. Як повідомили журналістам у прес-службі міського виконавчого комітету, відпустка буде двотижневою, проте в цей час чиновники все одно працюватимуть, не отримуючи зарплати.
"Кошти треба економити за рахунок адмінвитрат. У міськвиконкомі і райвиконкомах вже так і роблять. Приклад покажуть міський голова і заступники, які підуть в неоплачувані відпустки на два тижні і при цьому залишаться працювати. Зате всі робочі місця збережуться. Торкається це і посад педагогічних працівників системи позашкільної освіти. Потрібно приймати зважені рішення, не економлячи на дітях і дозвіллі. Треба дивитися на керівників і їхніх заступників, як використовуються енергоносії тощо", - сказано в повідомленні.
В прес-службі додали, що економія бюджетних коштів викликана тим, що доведені державою витрати у розмірі 400.8 млн грн. в основному підуть на зарплати і енергоносії.
Як повідомлялося, раніше мер Полтави закликав чиновників в 2010 році піти в двотижневі неоплачувані відпустки. Фонд заробітної плати для чиновників буде зменшений на 10%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас