Точка зору: У падінні євро винна податково-бюджетна політика країн єврозони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: У падінні євро винна податково-бюджетна політика країн єврозони

Валюта
870
Незалежний фінансовий експерт Ерік Найман вважає, що в падінні євро винна податково-бюджетна політика різних країн єврозони.
"Як виявилось, податково-бюджетна політика різних країн єврозони досить відрізняється одна від одної і виходить, що є Німеччина з сильною податково-бюджетною політикою, і є країни південного регіону - такі як Греція, Португалія, Іспанія, в яких досить м'яка бюджетна політика, а це породжує поточні проблеми євро", - заявив Е.Найман.
На питання, як довго продовжаться проблеми з європейською валютою, експерт повідомив: "Я думаю, що проблеми євро будуть досить тривалими. Це як віддзеркалення політичної неспроможності єврозони. Сама по собі єврозона залишається сильною і євро нікуди не зникне, а ось його вартість... Зараз відбувається різкий переоблік вартості, євро розглядається як серйозна валюта-претендент на статус світового резерву, конкурент долару. Зараз можна побачити, що він втрачає свої позиції і поки не видно, як політично виправити цю ситуацію".
Нагадаємо, раніше стало відомо, що на готівковому ринку України курс покупки євро впав на 20-25 копійок, а курс продажу - на 10-25 коп.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас