Мільйон гривень вкрали з сумочки в луганчанки в рейсовому автобусі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мільйон гривень вкрали з сумочки в луганчанки в рейсовому автобусі

Кримінал
11711
Навряд чи чекали злодії, що на їх голову повалиться таке щастя. Деякі при пограбуванні банків таких грошей не бачать, а тут просто в сумці лежало. При цьому у непримітної літньої пані.
Все почалося з того, що 52-річна жінка, як проста пасажирка, сіла в звичайний рейсовий автобус, що їхав з Луганська до Одеси. Дорога мала бути довгою, тому, коли водій зробив планову зупинку біля селища Кринична в Донецькій області, пані не стрималася і скористалася можливістю трохи розім'яти ноги.
Місце тут хоч і людне, але спокійне, переважно зупиняються транзитні автобуси і відпочивальники, які йдуть до моря. Коли ж вона зайшла за автобус, на неї накинулися декілька чоловіків. Жінці бризнули в обличчя з газового балончика і спробували вихватити сумочку, яка висіла на плечі. Мандрівниця вчепилася в неї щодуху, адже було за що боротися.
Проте, грабіжники все ж вирвали здобич і втекли.
Який же шок чекав банду, коли вони почали патрати сумочку - в ній, окрім зарядного пристрою від телефону і комплекту батарей, були пачки грошей! Майже 1 000 000 гривень.
Точна сума викраденого встановлюється. Відомо, що жінка була кур'єром і везла ці гроші для одержувача в Одесу. Знайдено 200 000 гривень. Затримано одного із злочинців, ним виявився колишній водій на цьому маршруті.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас