Банк в Одеському "Водному" пограбували нальотчики в модних тату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк в Одеському "Водному" пограбували нальотчики в модних тату

Кримінал
890
В п'ятницю троє парубків серед білого дня пограбували філію "Імексбанку", розташовану на другому поверсі будівлі Одеського національного морського університету на вул. Мечникова, 34. За інформацією правоохоронців, пограбування сталося в 16.00 - троє невідомих скористалися тим, що касир виходила з приміщення банківської установи.
Очевидець пограбування, студент ОНМУ Олексій, розповів, що наліт стався блискавично. "Я стояв в коридорі біля аудиторії. Заняття вже закінчилися, тому людей було небагато. Спочатку я побачив трійцю в масках, парубки бігли по коридору, а потім - касира в крові, у неї було розбите обличчя. Все сталося протягом 2-3 хвилин. Внизу нальотчиків спробував затримати охоронець. Він схопив одного з грабіжників за рукав, але той вирвався", - говорить студент.
Один із співробітників одеського кримінального розшуку, попросивши не називати його імені, розповів нам про подробиці пограбування. "Нальотчики діяли за класичною схемою. У будівлю ОНМУ вони увійшли під виглядом студентів - на вході ніхто не перевіряв перепустку. На другому поверсі діждалися, поки касир збереться вийти у справах. І як тільки це сталося, один із злочинців біля дверей ударив жінку кастетом по обличчю. Після парубки швидко начепили маски і вигребли всю виручку філії - близько 28 тис. грн., і швидко покинули місце злочину.
Швидше за все, діяли непрофесіонали, оскільки вони не врахували того, що касу знімало декілька відеокамер прихованого спостереження. На користь цієї версії говорить і те, що вони надівали маски, стоячи практично під камерами. Проте обстановка біля каси - розташування приміщень і виходи з будівлі - була явно знайома нальотчикам. Тому зараз ми відпрацьовуємо версію, що до пограбування можуть бути причетні студенти цього навчального закладу. Вже порушено кримінальну справу по ст. 187 - розбій", - розповів правоохоронець.
Начальник обл­УВС Михайло Яцков розповів нам, що відомі деякі особливі прикмети злочинців. "Руки і плечі одного з грабіжників покриті безліччю модних татуювань", - пояснив він.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас