Київоблраду очолив Качний — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київоблраду очолив Качний

Казна та Політика
273
Депутати Київської обласної ради обрали головою облради вже колишнього першого заступника облради, депутата від Соцпартії України Олександра Качного. Про це РБК-Україна повідомило джерело в облраді.
Його кандидатуру підтримали 70 депутатів, при необхідному мінімумі - 61.
Нагадаємо, сьогодні джерело в облраді повідомило про те, що депутати облради висловили недовіру голові облради Володимиру Майбоженку - це рішення підтримали 83 депутати.
У той же час депутати від БЮТ заявили про фальсифікації в ході таємного голосування - нібито у них на руках залишилося 17 бюлетенів, а лічильна комісія видала 92 бюлетеня. Проти відставки проголосували двоє депутатів. Тому депутати від БЮТ впевнені в неможливості того, що комісія нарахувала 83 бюлетені за недовіру Майбоженку.
Нагадаємо, раніше сьогодні на засідання сесії Київської обласної ради охорона не допустила акредитованих представників ЗМІ, мотивуючи це тим, що списки журналістів не надала прес-служба облради. Як на початку засідання повідомили ЗМІ джерела в Київоблраді - голосів для відставки Майбоженка не вистачає. Але відставку можуть спробувати провести і за браком голосів, для чого і потрібно відсутність представників ЗМІ.
Нагадаємо також, що Майбоженко очолював облраду з квітня 2006
Київська облрада налічує 120 депутатів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас