Яценюк пропонує заощадити на владі 4,3 мільйона гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк пропонує заощадити на владі 4,3 мільйона гривень

Казна та Політика
271
Народний депутат Арсеній Яценюк пропонує в держбюджеті на 2010 рік зменшити витрати на утримання президента, Верховної Ради, Кабміну, апарату центральних і місцевих органів виконавчої влади. Відповідний законопроект подано до Верховної Ради.
Як повідомили в прес-службі "Фронту змін", прийняття проекту дозволить зменшити витрати на утримання адміністративного апарату держорганів більш ніж на 4 мільярди 365 мільйонів гривень. При розрахунку суми витрат А.Яценюк рекомендує керуватися наступною формулою: витрати 2009 року мінус 20%.
Заощаджені кошти Яценюк пропонує направити на соціальні потреби і фінансування медицини, освіти, оборони і української армії, на розвиток малого і середнього бізнесу. "Партія регіонів зобов'язана підтримати цей законопроект", - вважає він.
Нагадаємо, раніше в опозиційному таборі Юлії Тимошенко заявляли про те, що в бюджеті-2010 були збільшені витрати на утримання органів держвлади. За словами бютівця Миколи Томенка, витрати на утримання ДУС зростають на 28% (більше 230 мільйонів гривень), на забезпечення діяльності президента - на 17% (34 мільйони гривень), на утримання секретаріату Кабміну - на 12%, на утримання апарату ВР - на 11%.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас