Тігіпко: План дії із створення зони вільної торгівлі між Україною таЄС підвищить конкурентноздатність економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: План дії із створення зони вільної торгівлі між Україною таЄС підвищить конкурентноздатність економіки

Казна та Політика
238
Підписання угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом значно спростить процес євроінтеграції і зміцнить зовнішньоекономічні зв'язки між Україною і країнами ЄС.
Таку думку висловив віце-прем'єр Сергій Тігіпко під час зустрічі із заступником генерального директора генерального директорату "Зовнішні відносини" Європейської Комісії Югом Мінгареллі.
Сторони також обговорили питання створення зони вільної торгівлі.
Тігіпко повідомив про завершальний етап роботи над проектами законів про державні закупівлі, ринок газу, технічне регулювання, фітосанітарний контроль.
На думку віце-прем'єра, прийняття цих документів в комплексі з іншою нормативною базою, адаптованою до європейських стандартів, допоможе Україні ефективно і швидко інтегруватися в європейське співтовариство.
"Україні та ЄС потрібен чіткий і скоординований план дій із створення зони вільної торгівлі, яка стане додатковим чинником для розвитку економіки, підвищення її конкурентоспроможності і, крім того, покладе початок новому взаємовигідному етапу міжнародного партнерства", - зазначив Тігіпко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас