Перевіряти прем'єрство Тимошенко буде фірма, котра вела справу Моніки Левінські? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перевіряти прем'єрство Тимошенко буде фірма, котра вела справу Моніки Левінські?

Казна та Політика
434
Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що діючий уряд залучає до аудиту діяльності своїх попередників компанію, яка ніколи не займалася аудиторською діяльністю.
Про це повідомляє сайт Тимошенко.
"Це дуже маленька компанія, яка надавала у тому числі послуги Моніці Левінські із захисту у всіх тих подіях, які відбувалися в Сполучених Штатах. Ця компанія не має досвіду із проведення аудиту, тому ми звертатимемося до світової спільноти, аби вона надала Україні поради і послуги справжніх аудиторських компаній, а не штучних таких проектів", - заявила Тимошенко сьогодні журналістам у Верховній Раді.
Вона вважає, що діючий уряд зможе "в ручному режимі" керувати аудиторським процесом і компанією, яка запрошується виключно для організації політичних репресій проти опозиції.
Як повідомляв УНІАН, 5 травня 2010 року Кабінет міністрів прийняв рішення про те, що аудит ефективності використання бюджетних коштів в 2008-2009 рр. і першому кварталі 2010 р. проводитиме компанія “Trout Cacheris, PLLC” (м. Вашингтон).
За постановою КМУ, Мінфін і ГоловКРУ повинні подати Кабміну результати аудиту до 1 вересня 2010 року.
Компанія "Trout Cacheris, PLLC" заснована в 1996 році і спеціалізується на складних судових процесах як в цивільному, так і в кримінальному праві, зазначає прес-служба уряду.
Нагадаємо, прем'єр-міністр України Микола Азаров неодноразово заявляв про необхідність притягнення екс-керівника українського уряду Юлії Тимошенко та інших посадових осіб до кримінальної відповідальності за "розкрадання" бюджету. "Дії попереднього уряду завдали державі збитку у розмірі 100 млрд. грн..", - заявляв Азаров.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас