Ринки акцій країн, що розвиваються, зростуть на 15% за підсумками 2010 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринки акцій країн, що розвиваються, зростуть на 15% за підсумками 2010 р.

Фондовий ринок
345
Фондові ринки країн, що розвиваються, відновляться після обвалу, пов'язаного із страхами з приводу грецької кризи, і завершать 2010 рік підвищенням на 15%, оскільки пожвавлення світової економіки сприяє зростанню прибутків, прогнозують аналітики Citigroup.
Поглиблення фінансової кризи в Греції і заходи влади Китаю із заборони зростання цін на ринку нерухомості на даний момент є основними негативними фактами для акцій emerging markets, говориться в доповіді аналітиків Citigroup Джеффрі Деніса і Джейсона Преса.
"Якщо розвиток будь-якого з ключових ризиків, що існує зараз, піде за різко негативним сценарієм, ринки акцій деякий час демонструватимуть не дуже позитивну динаміку. Але все таки ми вважаємо фундаментальні основи сприятливими для ринків, що розвиваються", - цитує доповідь аналітиків Citi агентство Bloomberg.
Кращу оцінку отримали фондові ринки Росії, Тайваню, Південної Кореї, Таїланду, Туреччини і Бразилії. В цілому Citigroup оцінює акції країн Азії "вище за ринок", Латинської Америки - "нейтрально".
У середу індекс MSCI Emerging Markets впав на 2,1%, повністю нівелювавши зростання з початку року. З ранку в четвер показник опустився майже на 1%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас