Янукович: До ініціативи об'єднання "Нафтогазу" і "Газпрому" треба підходити з врахуванням національних інтересів України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: До ініціативи об'єднання "Нафтогазу" і "Газпрому" треба підходити з врахуванням національних інтересів України

Енергетика
397
Президент України Віктор Янукович заявляє, що до ініціативи російського прем'єра Володимира Путіна про об'єднання НАК "Нафтогаз України" і ВАТ "Газпром" потрібно ставитися прагматично, з точки зору національних інтересів.
"Як ставитися до ініціативи прем'єр-міністра Російської Федерації? На мою думку, як до одного з можливих варіантів співпраці з Росією в газовому питанні. Так, ця тема не обговорювалася раніше. Це експромт. І відповідь України буде після того, як ми всі прорахуємо з точки зору наших національних інтересів", - заявив президент України, коментуючи заяву прем'єра РФ Володимира Путіна про доцільність об'єднання "Нафтогазу" і "Газпрому".
В.Янукович підкреслив, що до переговорів на цю тему, якщо українська сторона вирішить їх починати, потрібно на певному етапі залучати ЄС як головного споживача газу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас