"Правекс-Банк" почав надавати послуги споживчого кредитування по всій Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Правекс-Банк" почав надавати послуги споживчого кредитування по всій Україні

Кредит&Депозит
192
«Правекс-Банк» почав надавати послуги споживчого кредитування на території всієї України, повідомляє віце-президент банку, що курирує роботу департаменту споживчого кредитування, Степан Черновецький. Тепер споживчий кредит можна одержати в кожнім з більш 230 відділень банку по Україні протягом 3 годин.
«Раніше послугу споживчого кредитування надавали тільки київські відділення нашого банку, - повідомляє Степан Черновецький. - При цьому оформлення видачі кредиту тривало від 1 до 3 днів. Зараз ми розробили і запустили програму, відповідно до якої будь-яке відділення нашого банку в будь-якому населеному пункті України може видати споживчий кредит протягом 3 годин».
«Правекс-Банк» почав надавати послуги споживчого кредитування із середини 2001 року. Зараз банк видає в середньому 30 споживчих кредитів у день на суму близько 8 тисяч доларів США. Щотижня банк укладає більш 15 генеральних угод з юридичними особами, власниками торгових крапок, у рамках цієї програми.
«Зараз по Києву з нами працює більш 400 торгових точок, - повідомляє Степан Черновецький. - У багатьох з них знаходяться наші менеджери, що допоможуть клієнту оформити документи на одержання кредиту і направлять у найближче відділення банку. З уведенням програми споживчого кредитування на території всієї України, ми плануємо вже через два місяці видавати не менш 100 споживчих кредитів у день на суму порядку 30 тисяч доларів США».
За інформацією департаменту споживчого кредитування «Правекс-Банку», щомісячне збільшення суми споживчих кредитів, виданих банком, у середньому складає близько 45%. За жовтень поточного року сума виданих банком споживчих кредитів зросла на 71% стосовно аналогічного показника вересня. У зв'язку з особливою увагою, що банк приділяє розвитку цього виду кредитування, обсяг кредитного портфеля банку по споживчих кредитах за 10 місяців поточного року збільшився в 13,4 рази.
ДОВІДКА
«Правекс-Банк» створений у 1992 році. Входить у десятку найбільших комерційних банків України. Обслуговує близько 25 тис. юридичних і більш 300 тис. фізичних осіб. У структурі банку - більш 230 філій і відділень, що працюють у всіх регіонах країни. Фінансовий прибуток банку в минулому році склав 8 млн. 729 тис. грн.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас