Уряд України в середу може затвердити погодинний мінімум зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд України в середу може затвердити погодинний мінімум зарплати

Казна та Політика
1213
Кабінет міністрів України в середу на своєму засіданні має намір розглянути 10 питань, серед яких "визначення і використання мінімальної зарплати в погодинному розмірі".
Згідно із порядком денним засідання, оприлюдненим на сайті уряду, планується також розглянути проект постанови про доповнення переліку підприємств, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави, питання реалізації закону про держбюджет на поточний рік.
Також до порядку денного включені питання затвердження скоректованого проекту і титулу будівництва перону "F" держпідприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль", затвердження переліку бюджетних програм, питання, що пов'язані з відміною рішень попереднього Кабміну, котрі стосуються імунобіологічних підприємств.
Крім того, уряд планує розповсюдити на місцеві органи виконавчої влади дію розпорядження щодо скорочення працівників у зв'язку з економією бюджетних коштів, у складі департаментів і самостійних управлінь, чисельністю не менше 4-х працівників і самостійних відділів, не менше ніж із 5 співробітників.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас