Марадона приїде до Києва за 1,5 млн дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Марадона приїде до Києва за 1,5 млн дол

373
12 жовтня збірна України в рамках підготовки до Євро-12 вдома зіграє із Аргентиною. До нас повинні приїхати легендарні коуч латиносів Марадона і кращий футболіст світу Мессі, який в кінці минулого року в Києві залишив слід, - красень гол із штрафного у ворота "Динамо".
За спаринг з п'ятою за титулами чемпіонів світу командою (в Аргентини їх два, Німеччини - три, Італії - чотири, Бразилії - п'ять) українська сторона заплатить $1,5 млн. А наступного року до нас можуть завітати і бразильці - вони хочуть $2 млн. Зараз йдуть переговори.
"В угоді з аргентинською стороною передбачено, що суперник приїде зоряним складом. Прізвища не прописані. Але ми розраховуємо на кращі імена", - сказав нам віце-президент ФФУ Володимир Лашкул.
В якому місті пройде матч з аргентинцями, ще невідомо. "Рішення буде прийнято з врахуванням думки тренера збірної, ймовірно, після гри з голландцями в Донецьку. Важливу роль зіграє те, як пройдуть попередні домашні поєдинки збірної", - говорить Лашкул. Нагадаємо, 25 травня в Харкові в підопічних Маркевича гра з Литвою, 29 травня у Львові - Румунією, 2 червня в Осло - Норвегією, 11 серпня на "Донбас Арені" - Голландією. Крім того, вже відомо, що 3 або 4 вересня на виїзді зустрінемося з поляками, а 8 жовтня вдома (місто ще не назване) - з канадцями. Не відомі доки суперники на 7 вересня (варіанти - Уельс, Сев. Ірландія і Уругвай) і 17 листопада (припинені переговори з чехами, серед вірогідних противників - Італія, Росія).
Паралельно Україна домовляється з Англією і Іспанією. Але це вже, швидше, на 2011 рік.
За словами Лашкула, бюджет збірної на підготовку до Євро-12 складе близько 40 млн грн. Це без зарплат і преміальних. "Організація однієї домашньої зустрічі обходиться нам в мільйон гривень. Наприклад, кошторис витрат на гру з литовцями в Харкові - мільйон і тринадцять тисяч, - говорить віце-президент ФФУ. - Виїзний матч, з врахуванням оплати чартеру, дорожче, десь 1,5 млн".
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас