У Мексиці вилучили партію інкрустованої брильянтами зброї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мексиці вилучили партію інкрустованої брильянтами зброї

Кримінал
320
Мексиканські правоохоронні органи вилучили партію зброї, виготовленої з використанням дорогоцінних металів і каміння. Як повідомляє AFP із посиланням на Генеральну прокуратуру Мексики, вилучені пістолети, автомати і кулемети (в цілому 31 предмет), покриті золотом і сріблом, а також інкрустовані діамантами.
Передбачається, що ця зброя належала наркокартелю "Синалоа". Про це свідчить той факт, що на прикладах автоматів і кулеметів вигравійовано слова "Лобо Валенсія", тобто прізвисько Оскара Валенсії, ймовірного лідера злочинного угрупування.
За даними мексиканського уряду, ця людина пов'язана із Хоакіном Гусманом на прізвисько Ель Чапо, який раніше очолював "Синалоа", а зараз переховується і найбільш розшукуваною людиною в Мексиці.
Разом із "дорогоцінною зброєю" поліція вилучила ще 4 звичайних пістолета, більше 700 патронів, документи, в яких згадується ім'я Валенсії, коштовності і невелику партію марихуани. Все перераховане було виявлене в складському приміщенні, обладнаному в житловому будинку в мексиканському штаті Халіско.
Про затриманнях у зв'язку з виявленням складу зброї не повідомляється.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас