Найбільш прибутковим проектом американського телебачення став American Idol — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільш прибутковим проектом американського телебачення став American Idol

393
Американський журнал Forbes опублікував щорічний список найприбутковіших проектів телебачення США. Рейтинг очолив конкурс талантів American Idol, який транслюється телеканалом Fox. На півгодини ефірного часу цієї програми доводиться 8,1 мільйона доларів доходу від розміщення реклами. Щотижнева аудиторія шоу оцінюється у 25 мільйонів осіб.
Друге місце зайняв серіал "Дві з половиною людини", кожні 30 хвилин якого приносять телеканалу CBS 3,1 млн дол.
На третій позиції списку виявився серіал "24" телеканалу Fox, доходи від якого лише трохи відстають від проекту, що зайняв друге місце. За півгодини ефірного часу "24" приносить 3 мільйони дол. за рахунок реклами. Наголошується, що в даний час на Fox виходить останній сезон серіалу.
Четверте місце займає докторська драма "Анатомія пристрасті". Кожні 30 хвилин цієї програми приносять телеканалу ABC 2,8 млн дол. П'ята сходинка рейтингу дісталася науково-фантастичному серіалу "V", який також транслюється на ABC і приносить 2,8 млн дол. за кожні півгодини.
До десятки найбільш прибуткових проектів також увійшли серіали "Відчайдушні домогосподарки" (телеканал ABC, 2,7 млн дол. доходів на півгодини ефіру), "Танці із зірками" (ABC, 2,56 млн), "Залишитися в живих" (Lost, телеканал ABC, 2,53 млн дол.) і реаліті-шоу Survivor (CBS, 2,22 млн). Замикає список CSI: Crime Scene Investigation, що транслюється на CBS (2,07 млн дол.).
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас