Mercedes залишається одним з найнадійніших автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes залишається одним з найнадійніших автомобілів

403
Машини німецьких автовиробників рідше від інших схильні до поломок, повідомило агентство AFP із посиланням на Загальнонімецький автомобільний клуб ADAC, що узагальнив зведення про майже 2 мільйони зареєстрованих несправностей автомобілів, власниками яких є члени ADAC. Згідно з цими даними, в 2009 році моделі німецьких концернів зарекомендували себе краще від інших в шести автомобільних класах з восьми.
Машини компанії Mercedes-Benz довели свою надійність відразу в трьох категоріях: у компакт-диск-класі, в середньому класі і в категорії "спорткарі/кабріолети". Крім того, в двох категоріях перемогли автомобілі BMW: експерти відзначили хорошу якість позашляховиків X3 і X5, що зайняли відповідно перше і друге місця, а також малолітражок Mini. VW з моделлю Scharan був першим у класі повнорозмірних венів. Сенсацією для автоекспертів стало те, що на перших місцях в класах "мікромобілі" і "компактні однооб’ємники" виявилися моделі C1 і Xsara Picasso французького виробника Citroеn, який раніше займав нижні рядки подібних рейтингів.
Проблеми в 2009 році найчастіше виникали у власників автомобілів Chevrolet Matiz, Renault Kangoo, Ford Transit і Opel Vectra. Найпоширенішою причиною поломок (40,8 відсотка випадків), за даними ADAC, були збої в електроніці. В той же час проблеми з двигунами зареєстровані всього в 7,6 відсотка випадків, відзначає агентство dpa.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас