Грецька "Coca-Cola" кризу ледве помітила — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грецька "Coca-Cola" кризу ледве помітила

361
Криза в Греції набирає обертів. Інформація, що просочилася з програми уряду, про відміну 13 і 14 щорічних виплат для держслужбовців і пенсіонерів і збільшення пенсійного віку до 67 років, в найближчі тижні, вочевидь, викличе нову бурю невдоволення.
Але грецька компанія "Тріа Епсілон" (3Е), що є дистриб'ютором продукції американської марки "Кока-Кола" на ринках Балкан і Східної Європи, включаючи Росію, і в цих умовах відчуває себе упевнено. Тільки що вона опублікувала фінансові результати за підсумками першого кварталу поточного року.
Чистий прибуток "Coca-Cola 3Ε" склав 25,4 мільйона євро, тобто в порівнянні з аналогічним періодом 2009 року потроїлася, що значно перевищило прогнозовані фахівцями результати.
За словами керуючого директора "3Е" Дороса Константіну, незважаючи на падіння звороту на ринку безалкогольної продукції у зв'язку з кризою, грецькій компанії вдалося реструктуризувати і понизити операційні витрати, що і дозволило зрештою показати такі фінансові результати.
"3E" володіє другою за розміром в світі розливною лінією прохолодних напоїв "Кока-Коли".
В першому кварталі 2010 р. обсяг продажів скоротився на 2% в порівнянні з минулим роком, що значно краще за 4-й квартал 2009 року, коли зменшення попиту склало 8%.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас