Рівень індексу довіри китайських економістів досяг рекордної позначки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рівень індексу довіри китайських економістів досяг рекордної позначки

237
Результати дослідження "Рівня індексу упевненості 100 китайських економістів за перший квартал" показали, що рівень індексу упевненості економістів вже протягом трьох кварталів поспіль перебуває на історично високій позначці, і вперше з початку кризи перебуває в сприятливому діапазоні, вселяючи оптимізм в сьогодення і майбутнє.
В цьому дослідженні, проведеному Центром моніторингу і економічних прогнозів при Державному статистичному управлінні, економісти зробили прогноз, що цього року економіка Китаю підтримуватиме швидке економічне зростання, не викликаючи перегріву ситуації.
Понад 60% підприємців, кажучи про економічну ситуацію в світі, висловили думку, що вже настала кінцева фаза фінансової кризи, і можливість виникнення другого дна в світовій економіці зовсім невелика. Проте, цього року стала ще серйознішою ситуація з торгівельним протекціонізмом, рецидиви якого цілком можливі в світовій економіці, в процес відновлення світової економіки також вносить невизначеність ситуація із зростаючими міжнародними цінами на енергоносії.
За матеріалами:
Женьмінь Жибао
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас