Указ: День незалежності України пройде зі святковими феєрверками, але без парадів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Указ: День незалежності України пройде зі святковими феєрверками, але без парадів

1052
Президент України Віктор Янукович доручив підготувати проведення заходів випадку святкування 19-ї річниці незалежності України. Відповідний указ, опублікований на офіційному сайті президента, глава держави підписав 27 квітня.
Згідно з документом, в десятиденний термін має бути визначено склад організаційного комітету з підготовки і святкування Дня незалежності, який очолює прем'єр-міністр України Микола Азаров.
Організаційному комітету доручено в двомісячний термін затвердити план заходів щодо підготовки і святкування річниці незалежності.
Крім того, комітету належить організувати торжества в Києві і Севастополі, обласних, районних центрах, інших населених пунктах.
Міністерству оборони України, Раді міністрів АР Крим, обласним, Київській і Севастопольській міськдержадміністраціям доручено забезпечити проведення 24 серпня святкових феєрверків року в містах-героях Києві, Севастополі, Одесі, Керчі і обласних центрах.
23 серпня, в день державного прапора України, і 24 серпня, в день незалежності, намічені покладання квітів до пам'ятних знаків і пам'ятників видатним державним діячам.
На ці дні заплановані всеукраїнські й регіональні виставки досягнень у сфері економіки, освіти, науки, культури, проведення тематичних наукових конференцій, круглих столів і інших заходів.
Глава держави також доручив Кабміну підготувати і внести до тримісячного терміну пропозиції про підготовку і святкуванню в 2011 році 20-ї річниці незалежності України.
День незалежності України відзначається щороку 24 серпня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас