Тігіпко: Ніяких жорстких кроків щодо змін в оподаткуванні малого бізнесу не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Ніяких жорстких кроків щодо змін в оподаткуванні малого бізнесу не буде

4984
Підтримка малого і середнього бізнесу в післякризовий період є одним із пріоритетів українського керівництва. Такий коментар Сергія Тігіпка розповсюджений прес-службою віце-прем'єр-міністра України.
С.Тігіпко наголосив, що уряд має усунути штучні бар'єри, які перешкоджають розвитку малого та середнього бізнесу. Зокрема, спростити регуляторну систему і навести порядок в системі оподаткування.
"Я впевнений, що ми не відмовимося від фіксованих податків, оскільки вони здійснюються за спрощеною системою. Однак слід звернути увагу на зловживання, які мають місце не з боку малого бізнесу, а з боку великих підприємств, вони намагаються уникнути загальної системи оподаткування, заважаючи тим самим розвиватися і працювати в нормальних умовах малому бізнесу", - підкреслив він.
Віце-прем'єр акцентував, що ініціативи щодо змін в оподаткуванні уряд буде обов'язково обговорювати з представниками малого та середнього бізнесу.
"Цей процес буде відбуватися абсолютно прозоро. Ніяких жорстких кроків у цьому напрямку я не передбачаю. Ми будемо разом відпрацьовувати систему будь-яких змін і нововведень, і обговорювати її з бізнес-колами", - зазначив чиновник.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас