Великі іпотечні банки Британії уникають "людей-бонусів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великі іпотечні банки Британії уникають "людей-бонусів"

232
Лондонські фінансисти все частіше звертаються по кредити на покупку житла преміум-класу в приватні банки. Найбільші державні іпотечні банки Великобританії побоюються зв'язуватися з такими клієнтами після введених обмежень на виплату їм грошових бонусів.
За 2009 рік обсяги виданих приватними банками позик збільшилися на 40%, повідомляє агентство Bloomberg із посиланням на дані компанії Private Banking. Половину цього приросту забезпечили якраз лондонські фінансисти.
Раніше рекордні прибутки банків і грошові премії "підігрівали" попит на елітну нерухомість Лондона. В результаті ціни на подібні об'єкти в британській столиці за два роки зросли на 29%. Проте потім грянула світова фінансово-економічна криза, і найбільші іпотечні кредитори Великобританії стали видавати позики клієнтам, які не мають регулярної заробітної плати і залежним від премій, з меншою охотою.
В 2009 році, за даними Центру досліджень у сфері економіки і бізнесу, обсяги грошових бонусів, виплачених 300 тисячам лондонських фінансистів, скоротилися на 60%, до £4 млрд. Проте в I кварталі 2010 року, коли з фінансистами повністю розрахуються за минулий рік, цей показник може зрости до £6 млрд.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас