Мін'юст створив "гарячу лінію" для бажаючих придбати арештоване майно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мін'юст створив "гарячу лінію" для бажаючих придбати арештоване майно

527
Міністерство юстиції створило "гарячу" телефонну лінію для повідомлень з питань недопущення потенційних покупців до участі в аукціонах з реалізації майна, заарештованого Державною виконавчою службою. Як повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович, до таких заходів Міністерство юстиції змушене вдатися через численні скарги від громадян і юридичних осіб на дії спеціалізованих організацій, що реалізують арештоване майно.
Зокрема, в Мін'юст надходять повідомлення про випадки недопущення до участі в публічних торгах і аукціонах потенційних покупців арештованого майна.
Міністр юстиції нагадав, що для участі в аукціоні покупець має подати організатору торгів заявку на участь і копію документа, що підтверджує сплату гарантійного внеску. При виконанні цих умов організатор зобов'язаний забезпечити безперешкодний прийом всіх заяв на участь в аукціоні, а також забезпечити вільний доступ покупців до місця аукціону.
Це визначено Порядком реалізації арештованого майна, затвердженого наказом Мін'юсту від 15.07 1999 р., і Тимчасовим положенням про порядок проведення публічних торгів з реалізації арештованого нерухомого майна, затвердженого наказом Мін'юсту від 27.10.1999 р.
"Гаряча" телефонна лінія для повідомлень про порушення при проведенні торгів з реалізації арештованого майна працюватиме в робочі дні з 10 до 17 години по телефону: (044) 486-03-72.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас