Влада Швейцарії заборонили злиття підрозділів France Telecom та TDC — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Швейцарії заборонили злиття підрозділів France Telecom та TDC

Фондовий ринок
169
Швейцарська влада заборонила злиття Orange Switzerland, швейцарського бізнесу третьої за величинлю телефонної компанії Європи France Telecom SA, і Sunrise Communications, яка належить TDC A/S, повідомляє агентство Bloomberg.
Як заявила антимонопольна комісія Швейцарії, злиття цих підрозділів призвело б до створення компанії, яка займає домінуючу позицію на швейцарському ринку.
France Telecom та TDC уже оголосили у квітні про завершення угоди, у якій рішення регуляторів повинне було поставити останню крапку. Однак планам компаній не призначено було реалізуватися.
Передбачається, що France Telecom спробує знайти інші можливості для консолідації на європейських ринках. Раніше цього року компанія об'єднала свої операції у Великобританії з T-Mobile, що належала Deutsche Telekom AG. За підсумками угоди був створений найбільший оператор стільникового зв'язку у Великобританії.
France Telecom та TDC вважає "рішення швейцарського антимонопольного органу негативним для швейцарських споживачів і телекомунікаційного ринку", говориться в спільній заяві компаній. "Це рішення дозволить Swisscom AG зберегти домінуючі позиції на ринку", - сказано в документі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас