Медвєдєв: Росія домовлятиметься про вигідне партнерство з тими, хто націлений на реальну співпрацю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медвєдєв: Росія домовлятиметься про вигідне партнерство з тими, хто націлений на реальну співпрацю

167
Росія готова йти на реальні взаємовигідні домовленості з тими країнами, які налаштовані на сьогодення, а не деклароване партнерство, заявив президент РФ Дмитро Медвєдєв.
"Одна річ - домовлятися про те, щоб по-серйозному працювати, йти назустріч один одному і допомагати, а інша річ - приймати рішення про прийом на постійне місце проживання людей, які втратили роботу. Це різні речі. Робіть висновки самі", - сказав Д.Медвєдєв на прес-конференції за підсумками переговорів з президентом України.
Так він відповів на запитання, чи можуть інші країни на пострадянському просторі розраховувати на такі ж домовленості в газовій сфері, як ті, до яких дійшли Москва і Київ.
Як підкреслив президент РФ, "це має бути партнерство, а не декларовані наміри".
Д.Медвєдєв підкреслив, що у випадку з Україною йдеться саме про таке партнерство. "Те, що зробили ми з Віктором Федоровичем, це реальні партнерські кроки. Це крок, який ми дуже давно чекали. Саме у таких діях перевіряються справжні наміри сусідів, друзів, родичів, близьких нам країн. Україна цей крок зробила, як і Росія", - заявив Д.Медвєдєв.
"Якщо говорити про інші країни, то потрібно поглянути, наскільки їхні дії можна зіставити з тими результатами, які досягаються, і вчинками, які здійснюються", - підкреслив Д.Медвєдєв.
Як заявив президент РФ, "якщо говорити, наприклад, про знижки, то виникає питання - в ім'я чого і за що".
"Це повинно бути саме партнерство, а не декларовані наміри", - знов відзначив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас