Янукович: Україна впродовж 10 років отримає реальний інвестиційний ресурс, який буде наданий РФ і становитиме близько 40 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Україна впродовж 10 років отримає реальний інвестиційний ресурс, який буде наданий РФ і становитиме близько 40 млрд дол.

Казна та Політика
352
Україна впродовж 10 років отримає реальний інвестиційний ресурс, який буде наданий Росією і становитиме близько 40 млрд дол. Про це заявив Президент України Віктор Янукович, повідомляє офіційний сайт глави держави.
"Україна впродовж десяти років отримає реальний інвестиційний ресурс, який буде наданий Росією і становитиме близько 40 млрд. дол.", - сказав Президент, додавши, що зазначені кошти розпочнуть надходити вже з квітня.
Він повідомив, що частина отриманого ресурсу піде на соціальні потреби громадян України, реалізацію інвестиційних проектів, фінансування та модернізацію Збройних сил. Крім того, на переконання глави держави, має бути розроблена і активно вводитися в дію протягом ближчих десяти років програма із впровадження енергозберігаючих технологій в Україні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас