У ДАІ обіцяють скоротити пробки на шляху VIP-кортежів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ДАІ обіцяють скоротити пробки на шляху VIP-кортежів

Казна та Політика
409
Державтоінспекція України сподівається скоротити пробки на дорогах під час прямування урядових кортежів.
Час обмеження руху планується скоротити до декількох хвилин, повідомляє газета "Сегодня" із посиланням на прес-службу ДАІ.
Обмеження в русі вводитимуть поетапно у міру дотримання кортежів, а не на всій їх дорозі. Поки згідно із законом рух зупиняється за 10 хвилин до проїзду кортежу, а поновлюється через 3 хвилини.
На практиці затори затягуються до 30 хвилин, створюючи пробки. ДАІ також обіцяє залучати додаткові наряди інспекторів до місць заторів.
Нагадаємо, шлях президента України Віктора Януковича з його резиденції "Межигір’ї" (село Нові Петрівці, Вишгородський район Київської області) на роботу – до Адміністрації президента - пролягає через ряд "спальних" районів Києва, тому вранці столичні водії часто стоять у пробках.
Нерідко створюють затори на дорогах і інші VIP-кортежі. Так, як заявив днями Микола Томенко, 18 квітня центр Києва був практично паралізований, коли на прем'єру фільму "Стомлені сонцем-2" приїхав прем'єр-міністр України Микола Азаров і члени уряду.
Відзначимо, в березні Янукович доручив МВС мінімізувати неприємності від VIP-кортежів. У ЗМІ також з'являлася інформація, що сам Янукович розглядає можливість свого переїзду в центр Києва.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас