Кабмін згорнув програму розвитку аптек на базі "Укрпошти" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін згорнув програму розвитку аптек на базі "Укрпошти"

Казна та Політика
559
Кабінет міністрів України скасував постанову попереднього уряду Юлії Тимошенко про створення на базі Українського державного підприємства поштового зв'язку ("Укрпошта") мережі державних аптек.
"Я ветував цей проект, нам ще на пошті аптек не вистачало", - заявив віце-прем'єр міністр України Сергій Тігіпко, виступаючи на зустрічі з Європейською бізнес асоціацією.
Як повідомлялося, Кабінет міністрів 3 лютого поточного року прийняв постанову про створення мережі державних аптек на базі "Укрпошти". Перший аптечний пункт відкрився в одному із столичних поштових відділень вже 5 лютого.
Для реалізації програми уряд прийняв рішення про збільшення статутного капіталу поштового підприємства на 150 млн грн. із коштів держбюджету-2010. З цієї суми 100 млн грн. мало піти на закупівлю лікарських препаратів, а 50 млн грн. – на приведення приміщень поштових відділень у відповідність нормам Правил торгівлі лікарськими препаратами.
Всього в рамках програми планувалося створити 500 аптечних пунктів, при цьому понад 13 тис. поштових відділень поштового зв'язку мали забезпечувати доставку медпрепаратів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас