Лист уряду України до МВФ: Поріг обігу для платників за спрощеною системою оподаткування буде знижено до 300 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лист уряду України до МВФ: Поріг обігу для платників за спрощеною системою оподаткування буде знижено до 300 тис. грн

Казна та Політика
10534
Уряд України має намір знизити поріг обігу для платників за спрощеною системою оподаткування до 300 тис. грн. на рік, як для фізичних, так і для юридичних осіб. Про це йдеться в листі уряду України до директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду (МВФ) Домініка Строс-Кана.
Також уряд Миколи Азарова обіцяє скасувати звільнення від оподаткування ПДВ для сільського господарства, книговидання, медикаментів та ін., зменшити існуючи звільнення за акцизами та зборами, збільшити акцизи на предмети розкоші, "не порушуючи при цьому правил Світової організації торгівлі".
"Продовжуватимемо покращувати адміністрування податків з метою посилення дисципліни і зменшення адміністративного тиску на підприємства", - сказано в листі уряду.
Нагадаємо, сьогодні поріг обігу для фізичніх осіб - платників за спрощеною системою оподаткування складає 500 тис. грн. на рік, а для юросіб - 1 млн грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас