Колесников: На фінальну частину Євро-2012 передбачено 26 млрд грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников: На фінальну частину Євро-2012 передбачено 26 млрд грн.

Казна та Політика
128
Віце-прем'єр-міністр України Борис Колесников сьогодні на засіданні уряду представив Державну цільову програму підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це повідомили в прес-службі Кабміну.
Б.Колесников підкреслив важливість прийнятої Програми, оскільки вона створює правові, соціальні, економічні й організаційні умови для успішного проведення в Україні фінальної частини ЄВРО-2012.
За словами Б.Колесникова, виконання Програми також сприятиме поліпшенню спортивної інфраструктури міст, що приймають ЄВРО-2012. Окрім двох існуючих стадіонів, буде побудовано ще два, що відповідають вимогам ФІФА і УЄФА, що дозволить проводити змагання будь-якого рівня. До ЄВРО-2012 буде побудовано, реконструйовано або переобладнано більше 30 сучасних стадіонів і тренувальних баз, що значно поліпшить умови проведення вітчизняних футбольних змагань і тренувань українських команд.
Віце-прем'єр-міністр відзначив, що виконання Програми забезпечить створення умов для інтенсивного розвитку вітчизняного підприємництва у всіх галузях економіки, зокрема, готельного бізнесу, а також бути сприяти залученню інвестицій на суму понад 80 мільярдів гривень і збільшенню обсягів податкових надходжень до бюджетів майже на 28 млрд грн.
За його словами, в цілому для фінансування підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату з футболу 2012 року Програмою на 2010 рік передбачено 26 млрд грн.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас