Toyota призупиняє продажі позашляховика Lexus через дефект — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota призупиняє продажі позашляховика Lexus через дефект

Казна та Політика
1561
Японський автовиробник Toyota тимчасово припинив продажі позашляховика Lexus GX 460. Дане рішення було ухвалене керівництвом компанії після публікації в журналі Consumer Reports статті під назвою "Не купуй".
У публікації наголошувалося, що Lexus GX 460 має проблеми з управлінням, які приводять до перекидання автомобіля на крутих поворотах, передає РБК з посиланням на Associated Press.
"Ми віднеслися до інформації Consumer Reports дуже серйозно і зараз маємо намір встановити і виправити причину явищ, які були відмічені у виданні", - заявили представники компанії.
Загалом з грудня 2009 р. було продано близько 6 тис. автомобілів цієї моделі.
Consumer Reports - журнал Союзу споживачів (Consumers Union) США. Видання публікує огляди і порівняльні описи споживчих товарів і послуг, що базуються на відгуках користувачів і результатах тестувань, що проводяться в лабораторії журналу.
Відзначимо, що в цілому за останні декілька місяців для усунення різних дефектів Toyota відкликала по всьому світу 8,5 млн машин, включаючи 6 млн автомобілів в США.
Такі масштабні відгуки стали причиною того, що главі компанії Toyota Акіо Тойоді довелося виступати в конгресі США з вибаченнями.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас